Det här med hemsida

Jag önskar vara social, tyvärr när det börjar bli alldeles för personligt eller jag får något påhopp, så eskalerar det till att min sida raderas. Detta är inte min första hemsida och det är långt ifrån min sista hemsida. För det kommer komma en situation förr eller senare som sätter igång lavinen och det som jag då dittills har skapat, raderas i ett ögonblick. Om jag ändå hade behållet min allra första blogg, då hade den i år fyllt cirka 15 år! Istället så kan jag lätt räkna med att detta är nog min 50:nde blogg genom åren. Så man får väl hoppas att detta är den definitiva…

Men om jag helt plötsligt är borta och du ej finner mig någonstans, var då varnad för att ovanstående kan ha skett. Men nåväl. Denna hemsida är skapad utifrån det faktum att jag önskar beskriva min båt, och det som händer och sker med den. På både gott och ont, både dåliga och bra saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s