Då är första videon online

Då har jag publicerat min allra första video på Youtube. Jag är dock inte riktigt vän med editeringsprogrammet adobe premiere elements 2019 som jag precis köpt. Skulle gärna vilja kunna klippa och klistra lite lättare… Men om ni har tålamod med mig så skall jag nog kunna lära mig det någon dag jag också…

Men titta o njut av min okunskap och amatörmässighet… Jag bjuder på det… 😉 🙂

https://www.youtube.com/channel/UC5clD36EJZ6nkAwr6PRsZRw/videos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s