Ej i sjön i år

Jag har då bestämt mig. Min båt kommer inte i sjön i år. Jag måste göra något med motorn, troligtvis byta ut den mot någonting helt nytt. Och då kan jag lika gärna passa på och byta allting annat som jag har tänkt och planerat med båten.

Jag hade en båtplats i GKSS i sommar, men den har jag fått avboka. Och jag kommer flytta båten i maj någon gång till Tångudden för att ligga med båten där på land under sommaren och vintern och förhoppningsvis om allting stämmer och allting har gått så som jag har velat så är den klar för sjösättning nästa år.

Så det jag planerar på båten under detta landår är följande. Motorrenovering, troligtvis motorbyte till en elmotor: Badbrygga bak: Peke fram: Ombyggnation invändigt med taket invändigt, fotöljer, kartbord, salong, stickkoj, pentry, toalett och förpik: Ny el ombord, nya kablar, nya lampor etc.: Målning invändigt under sittbrunn och inne i båten: Kupoltaket i salongen: Nytt mantågsräcke: Ny vattentank: Ny bottenfärg och kanske nya stripes på båten till en annan färg än denna röda…

Så förhoppningsvis blir detta bra eller åtminstone lite bättre… Jag köpte båten för en relativt liten peng, nu kan jag renovera upp den så att den passar mig på alla sätt och vis och förhoppningsvis inte till en så värst stor peng…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s